søndag 4. januar 2009

2009; Piaffs Armani 4 år og Sirkeline 2 år!

Så ble det nytt år igjen! Armani er nå 4 år! Har sittet og kikket på gamle bilder fra da Armani kom oppover til Steinkjer. Vanskelig å huske at han har vært så liten og pjuskete! Men enda herligere å se hvor flott han har blitt nå! Han har hatt "vinterferie" siden desember, og skal få bare være kosehest fram til februar/mars. Ser han kjeder seg litt med å gå "uvirksom", men det er så absolutt godt for kroppen og hodet hans. Han har vokst litt i høst, og er nå noe i overkant av 165 cm. Har ikke målt han, men han begynner å bli høy nok å "kravle oppå". Gleder meg masse til is og snø forsvinner, og vi kan starte opp treninga igjen med fast grunn under hovene!

Sirkeline er nå blitt 2 år! Hun er ei herlig dame med flott psyke! Har vokst seg stor, - ca 155 cm nå. Langbent og med et flott eksteriør og herlige gangarter (særlig traven!). Gjør ikke så mye med henne, hun skal enda få lov til å være bare hest. Vil starte jobbinga med henne til sommeren som en forberedelse til utstillingen. Hadde ulvetenner, så de ble trekt i desember samtidig med tannraspen.

Både Armani og Sirkeline har vært friske hele høsten/vinteren, og godt er det! Armani har riktignok hadd en del skrammer på bena (for mye unghest og for mye ben å administrere kanskje... og for morro å herje med resten av gjengen..), men det er utrolig hvor bra det har gått. Han har ikke hatt antydning til å være halt en gang! Sirkeline fikk seg et spark på ene bakfoten, men etter et par dager var den historien over.

Ønsker alle et flott år i 2009!

Ingen kommentarer: