mandag 23. februar 2009

Treningshelg igjen!

Så har vi vært på trening med Siv Krog Morberg. Det har vært ei artig og flott helg, og kroppen til både meg og Armani har virkelig fått jobba! Vi jobba både lørdag og søndag med masse volte-arbeid. Han begynner å bli så sterk og balansert nå, at det klarer han kjempefint. Vi arbeidet mye med å stille innover ved hjelp av innvendig sjenkel ut til utvendig tøyle og med ledende tøyletak inn i volta noen steg av gangen. Noe spent på lørdag, men gikk fint til tøylen. Mye bedre på søndagen, hvor han og jobba godt ned. Er jo det som hele tiden har vært utfordringa mi, - det å jobbe han dyp i formen. Han er en høyreist fyr som har behov for oversikt, så han må lære seg å stole mer på meg om at jeg vet at det går greit selv om han ikke har kontroll på alt rundt seg:)
Var sliten på søndagen da vi var ferdige! Da var han fornøyd med seg selv! Så herlig en hest! Han jobbet taktfast og med fint tempo/flyt. Vi fikk også prøvd oss en del på gallop-fatninger/gallop. Hadde flere gode fatninger!!! Det syntes han var kjempemorsomt!
Høyre side fremdeles noe stivere, men han var bedre på søndagen. Hjelper å bøye, bøye og bøye...
Også går han på hengeren selv nå! Trenger bare vise han/lede han inn, be han om å "gå fram", og så går han på plass. Rygger ut selv også, - bare ber om å "gå bak", og så kommer han selv. HERLIG!

Ingen kommentarer: