lørdag 24. april 2010

Thomastrening 23. og 24.april!

Så ble det endelig ei Thomastrening igjen! Skulle egentlig vært forrige helg, men pga lite fly å reise med, ble det avlyst (Island har vært ofte i nyhetsbildet den siste tiden...). Heldigvis ordnet det seg for denne helga!
Fredag:
Gubben var i form i kveld!! Skritta godt fram i oppvarminga, var skjerpa og klar for jobbing:) Startet med å jobbe i skritt på lite firkantspor, - ta hjørnene med å flytte for utvendig sjenkel (ble nesten som en bakdelsvending), litt stilt innover. Jobba videre med å lage flere "hjørner"/tenke diamant, slik at det ble ei volte. Så gjøre dette på ei mindre og mindre volte. Viktig å rette ut mellom hver gang!! Så det samme i trav. Etterpå å flytte bakparten ut av voltesporet, mens resten gikk i sporet. Fortsatte så på firkantsporet, hvor vi på langsida skulle stille litt i nakken ved å løfte innvendig tøyle. På kortsidene storvolte hvor det skulle overbøyes. Alt dette for å få han til å slappe av og søke ned og i ettergift. Jobba også ei stund med venstregallopp på storvolte. Gubben ble etterhvert tung i bittet og jobba skikkelig godt og i herlig ettergift! Var jo som å ri en ordentlig hest, jo!! (Ikke at han ikke er det da....;)) Han var superflink i kveld!!! Gikk godt frem i trav, fikk flotte svar både på sete/sjenkel og tøyle. Var bare heeelt herlig!! Jeg ble kjempesliten!! Mør i kroppen..., og Gubben svett. Synd vi ikke har Thomas mye oftere!!! Krever stor selvdisiplin for å jobbe så bra i hver ei økt...
Var slitne hester som gikk på hengeren for å kjøre hjem igjen! Er kanskje bra han ikke vet at det blir ei storøkt i morgen også:)

Ingen kommentarer: