tirsdag 16. februar 2010

På leit etter ettergiften...

Mandag 15. febr:
Skrittarbeid på banen. Vi tok samme øvelsene som vi hadde med Thomas siste helga, og det virket som om Armani husket det godt og hva det var jeg bad om! Flytte for innvendig sjenkel, krysse framben, overbøye med ledende innvendig tøyle, gi etter med utvendig. Møtte litt mer motstand på høyre hånd, men det vet vi om. Som smør på venstre:) Det tok ikke lange stunda før han gikk i fin ettergift og ventet. OG kunne gå på utvendig støtte til ettergivende innvendig tøyle. Da fikk jeg det svaret jeg ønsket meg. Gjorde ikke mer den kvelden.
Tirsdag 16.febr:
Skrittarbeid på banen i kveld og. Starta der vi slapp igår, og han skjønte oppgaven med en gang! Såå herlig! I kveld var han rolig og virkelig avslappa, så det gikk kjempefort å få han til å jobbe i ettergift. Møtte mer motstand på høyre hånd, men det løsnet mer og mer underveis. Jobba litt i trav denne gangen. Han må balansere seg litt mer opp der enda, men mer villig til å legge seg ned nå. Gikk fint å flytte for sjenkel, - trenger ikke be om så mye før han bare flyter unna. Ny økt i morgen:) Spennende å se hva som skjer da!
Onsdag 17.febr:
Nok en kveld med skrittarbeid, denne gangen i blåsten (brrrr!! Kaldt!). Samme økt som igår, og samme positive resultatet! I kveld la han seg skikkelig ned til slutt og var også mye bedre på høyre hånd! Har sett stor forskjell og stor framgang disse tre dagene!! Han er veldig følsom i munnen, og virker som han helst vil ha lite trykk på bittet særlig i starten. Det er når han først begynner å bli varm og trygg, at han kan legge seg mer på bittet og ta støtten. Men det er helt ok, har da tid til å vente på han!:) Prøvde noen bakdelsvendinger som gikk supert! Så enkel å flytte for sete/sjenkel! Herlig det!:)

Ingen kommentarer: